A grapefruit mint immunerősítő

A grapefruit egy népszerű déligyümölcs, amelynek fogyasztása nem csupán gasztronómiai élményt nyújthat számunkra. Ugyanis számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, amelynek felismerése egy floridai orvoshoz köthető. A grapefruit magjának kivonata számos értékes tápanyag otthona. Természetes méregtelenítő, kiváló antioxidáns hatású és erősíti az immunrendszert. A grapefruit annyi egészségügyi előnnyel rendelkezik, hogy vétek lett volna kihagyni az IMMUN4 összetevői közül.

grapefruit

Grapefruit jótékony hatásai - Miért tartalmazza az Immun4?

Már évtized óta ismert a grapefruit szervezetre gyakorolt pozitív hatása, amelyet ma már sokan természetes antibiotikumnak neveznek. Rengeteg hatóanyag található benne, így kiváló forrása a vitaminoknak, ásványi anyagoknak, bioflavinoknak, aminosavaknak és rostoknak. Magas antioxidáns hatással rendelkezik, amelynek köszönhetően képes a káros szabad gyököket megkötni, így a betegségek kialakulását hatékonyan megelőzni. Kiváló védelmet nyújt közel 800 féle baktérium és vírus, valamint közel 100 féle gomba okozta megbetegedés ellen. A grapefruit mag kivonat jótékony hatásai annyira szerteágazóak, hogy azt lehet mondani, minden háztartásban kellene lennie. Ismert hatékony egészségmegőrző hatásairól, a szív- és érrendszeri megbetegedések elkerülésének támogatásáról, anyagcsere fokozó tulajdonságára. Emellett azonban kiváló és egyben hatékony kiegészítői a tisztítószereknek is, hiszen nagyszerű fertőtlenítő hatású. Pozitív eredmények érhetőek el vele a bőrápolás területén, valamint a csecsemőápolásban is fontos szerepet játszhat.

A továbbiakban nézzük meg néhány egészségre gyakorolt hatását

  • Különféle bőrproblémák kezelése Korábban lehet már olvasni, hogy a grapefruit mag kivonata felhasználható a babák ápolásánál, továbbá hatásosan alkalmazható különféle bőrsérülések esetén egyaránt. Fertőtlenítő és csíraölő tulajdonsága mellett értékes vitaminokban és tápanyagokban is gazdag. Használatával a bőr fiatalabbá és egészségesebbé tehető, így sokan előszeretettel építik be a napi bőrápolási rutinjukba is.
  • Az emésztési folyamatok megfelelő támogatása A különféle emésztési zavarokgyakran vezetnek hasmenéshez, hányáshoz, de még komoly gyomorfájdalomhoz is. A grapefruit mag kivonat képes az ezekért felelős baktériumokat elpusztítani, így hatékonyan alkalmazható az emésztési panaszok kezelésére, megelőzésére. A rossz emésztést kialakulása elsősorban a rossz táplálkozási szokásokra vezethető vissza.
  • Általános egészség támogatása A grapefruit mag kivonat antibakteriális hatásának köszönhetően a rossz lehelet, a fogínygyulladás, valamint a szájpenész esetén is hatékonyan alkalmazható. Segíti az immunműködést, amelyet antibakteriális hatása mellett gyulladáscsökkentő tulajdonsága is támogat.

Lúgos hatás

A grapefruit gyümölcsről kevesen gondolnák, de valójában lúgos hatású növény, hasonlóan a citromhoz és a lime-hoz. Ugyan mindhárom gyümölcs esetén savasító gyümölcsökről beszélhetünk, mégis bizonyított, hogy a szervezetbe kerülve a test anyagcsere folyamatában már lúgos hatást fejtenek ki. Ennek köszönhető, hogy segíti a vér, és a testnedvek lúgosítását, amely környezet pedig egyáltalán nem kedvez a vírusoknak, gombáknak és baktériumoknak.

Szájmaszkok kaphatóak!

BioCo Multi Immuntabletta 60db

BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Újdonság

Ascorvita Immuno Maxbevont tabletta 30db

Ascorvita Immuno Max bevont tabletta 30db

Nyújtott hatóanyagleadású tabletta az immunrendszer normál működéséért.

Ár: 1690 Ft
Megnézem
Vélemények (1)