Grifola és az immunrendszer

Az immunrendszer folyamatos megerősítése elengedhetetlen az általános egészség fenntartásához és megőrzéséhez. Az immunrendszerünk a nap 24 órájában dolgozik értünk, tegyük meg mi is ezt érte. Elegendő csak egy kis odafigyelés. Az IMMUN4 alkotói egy olyan étrend-kiegészítő kapszulát fejlesztettek, amelynek köszönhetően speciális módon, négy irányból, négy féle módon, négy hatékony gyógynövénnyel és a cinkkel biztosíthatjuk az immunrendszerünk védelmét és egészségét.

Immun4 összetevői

  • Astragalus membranaceus
  • Grifola frondosa
  • Echinacea purpurea
  • Grapefruit mag kivonat

egeszseg-immun4

Továbbá a négy csodás gyógynövény mellé az igazán tökéletes hatás érdekében cinket is csempésztek a kapszulákba.

A következőkben részletesebben ismerhetjük meg a gyógygombák királyaként is emlegetett Grifola frondosa gyógyhatásait, egészségre gyakorolt előnyeit. A gombákra elsősorban táplálékként tekintünk, azonban gyógyászatban való felhasználásuk évezredekre nyúlik vissza. Segítségükkel hatékonyan támogatható az immunrendszer megfelelő működése, valamint a különféle betegségek megelőzése is. Ezeket az egészséget támogató gombákat hívjuk gyűjtőnéven gyógygombáknak.

A Grifola frondosa története

A Grifola frondosa, amelyet a későbbiekben bokrosgombaként is fogunk emlegetni, egy tökéletes immunőr. Egészségügyi előnyeinek felismerése az 1800-as évekre nyúlik vissza, amikor is kimutatták tumorellenes, vércukorszint csökkentő és immunrendszer támogató tulajdonságait. Japán neve maitake, ami táncoló gombát jelent. A bokrosgombát őseink igazán értékesnek tartották, így gyakran az ezüsttel azonos áron adták - vették.

Gyógyászati felhasználása

A bokrosgomba a kínai orvoslásban már évszázadok óta jelen van, hiszen egy kiemelkedően jó immunerősítőről beszélünk, amely tulajdonságát elsősorban béta-glükán tartalmának köszönhetünk. A következőkben nézzük meg, melyek azok az előnyei, amelyek értékessé tették ezt a gyógygombát.

  • tökéletes immunőr Béta-glükán tartalmának köszönhetően igazán jó immunerősítő gomba. A béta-glükán egy poliszacharid, amelyet elsősorban az immunrendszer erősítésére használnak. Emellett a krónikus betegségekkel szenvedő egyének immunrendszere is hatékonyan erősíthető meg segítségével. Különféle daganattípusok kezelésénél is hatásosnak bizonyult, továbbá javítja az egyes bőrbetegségeket és csökkentheti a koleszterinszintet is.
  • vérnyomás és koleszterinszint A bokrosgomba a vérnyomás és a koleszterinszint csökkentésében is fontos szerepet játszik, ugyanis képes mindkét esetben csökkenteni az értékeket. Itt fontos megjegyezni, hogy a koleszterinszint esetében csak az LDL, vagyis a rossz koleszterinszintet csökkenti.
  • elhízás ellen Fogyasztásával hatékonyan támogatható az elhízás megelőzése, hiszen képes mérsékelni az étvágyat.
  • csontritkulás ellen A bokrosgomba egroszterin tartalmának köszönhetően fontos szerepet játszik a csontritkulás folyamatok elindulásának megakadályozásában.

Ezek mellett a bokrosgomba képes szembeszállni a rákos daganatokkal is. Így nem is meglepő, hogy helyet kapott az IMMUN4 összetevői között.

BioTech USA Multivitaminfor Men 60db tabletta

-6% BioTech USA Multivitamin for Men 60db tabletta

A kifejezetten férfiak számára kifejlesztett Multivitamin for Men kiegyensúlyozott tápanyagokat biztosít az egészséges étrend kiegészítéseként. 

Ár: 4990 Ft
5290 Ft
Megnézem

BioCo Multi Immuntabletta 60db

-14% BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 2650 Ft
3090 Ft
Megnézem
Újdonság

FFP2 külön csomagoltprofesszionális arcmaszk 20db

-33% FFP2 külön csomagolt professzionális arcmaszk 20db

Az FFP2 minősítésű maszkok nagy hatékonysággal képesek szűrni a ki és be lélegzett levegőt, ezáltal kétirányú védelmet biztosítanak. 

Ár: 5990 Ft
8990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!