Echinacea purpurea

Ma már egyre többen szentelünk nagyobb figyelmet az egészségünknek, az egészség megőrzésének és az immunerősítésnek egyaránt. Ezeken keresztül pedig egyre bátrabban nyúlik természetes gyógymódok után. Hiszen a megelőzés talán a legfontosabb, ha az egészség megőrzése a cél. Ezt figyelembe véve, valamint a legjobb gyógynövényeket összegyűjtve született meg az IMMUN4, amely egy speciális receptúra alapján készült immunerősítő étrend-kiegészítő. A kapszula négyszeres védelmet biztosít a megbetegedésekkel szemben. Az összetevők között pedig a cink mellett négy nagyszerű gyógynövény található, amelyek közül most részletesen is megismerhetjük az Echinacea purpurea tulajdonságait.

echinacea

Echinacea purpurea - A kasvirág története

A bíborlevelű kasvirágot a legtöbben a latin Echinacea néven ismerik. Ez a növény Észak-Amerika középső és keleti részén, valamint Dél-Amerika déli részein őshonos. Európában elsősorban dísznövényként terjedt el, azonban nem sokra rá felfedezték jótékony immunerősítő hatását is.

Az Echinacea gyógyhatásai az 1600-as évekre vezethető vissza, ma pedig már képes felvenni a harcot a gyógyszeripar antibiotikum termékeivel is.

Élettani hatásai

Összetevői között számos értékes hatóanyag található, amelyek számos fertőzés leküzdésében hatékonyan vesznek rész. A fő komponenseként ismert poliszacharid májvédő, valamint sejtregeneráló hatású, segítségével támogatható a daganatos betegek terápiája is. Gyulladáscsökkentő és szövetregeneráló hatása a glikoprotein tartalmának köszönhető, amely elsősorban a fehérvérsejtek működését segíti. Ezek a fehérvérsejtek szükségesek ahhoz, hogy a vírusok és a különféle fertőzések leküzdhetőek legyenek. Antioxidáns jellegét, vagyis, hogy képes megkötni a káros szabad gyököket, a magas flavonoid tartalmának köszönhetjük.

Az Echinacea napjainkban újra figyelmet kapott gyógynövény, amely egy igazán biztonságos és természetes immunerősítő szer. Hatóanyag tartalmának köszönhetően többféle egészséget támogató hatással is rendelkezik, amely tulajdonságait ma már megfelelő étrend-kiegészítők fogyasztásával is élvezhetjük. Az IMMUN4 kapszula fogyasztásával és az összetevők tökéletes harmóniájának köszönhetően könnyedén előzhetjük meg többek között a légúti fertőzéseket és az influenzát is.

Echinacea egészségügyi előnyei

  • kiváló immunerősítő
  • kiemelkedő szerep a kóros állapotok megelőzésében is
  • védelem az asztmatikus, légúti és influenzaszerű megbetegedések ellen
  • allergiás panaszok enyhítése
  • daganatos betegségek gyógyítása
  • antivirális és antibakteriális hatás
  • antioxidáns hatás
  • természetes bőrbarát
  • civilizációs ártalmak ellen

Az Echinacea jótékony hatásaira számos vizsgálat irányult, amelyek mind arra a következtetésre jutottak, hogy a megfázás, a nátha és a légúti fertőzések esetén ez a gyógynövény a gyógyulás idejének lerövidítése mellett magára a fertőzés kialakulásának megakadályozására is hatékonyan bevethető.

Szájmaszkok kaphatóak!

BioCo Multi Immuntabletta 60db

BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Újdonság

Ascorvita Immuno Maxbevont tabletta 30db

Ascorvita Immuno Max bevont tabletta 30db

Nyújtott hatóanyagleadású tabletta az immunrendszer normál működéséért.

Ár: 1690 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!