Echinacea purpurea

Ma már egyre többen szentelünk nagyobb figyelmet az egészségünknek, az egészség megőrzésének és az immunerősítésnek egyaránt. Ezeken keresztül pedig egyre bátrabban nyúlik természetes gyógymódok után. Hiszen a megelőzés talán a legfontosabb, ha az egészség megőrzése a cél. Ezt figyelembe véve, valamint a legjobb gyógynövényeket összegyűjtve született meg az IMMUN4, amely egy speciális receptúra alapján készült immunerősítő étrend-kiegészítő. A kapszula négyszeres védelmet biztosít a megbetegedésekkel szemben. Az összetevők között pedig a cink mellett négy nagyszerű gyógynövény található, amelyek közül most részletesen is megismerhetjük az Echinacea purpurea tulajdonságait.

echinacea

Echinacea purpurea - A kasvirág története

A bíborlevelű kasvirágot a legtöbben a latin Echinacea néven ismerik. Ez a növény Észak-Amerika középső és keleti részén, valamint Dél-Amerika déli részein őshonos. Európában elsősorban dísznövényként terjedt el, azonban nem sokra rá felfedezték jótékony immunerősítő hatását is.

Az Echinacea gyógyhatásai az 1600-as évekre vezethető vissza, ma pedig már képes felvenni a harcot a gyógyszeripar antibiotikum termékeivel is.

Élettani hatásai

Összetevői között számos értékes hatóanyag található, amelyek számos fertőzés leküzdésében hatékonyan vesznek rész. A fő komponenseként ismert poliszacharid májvédő, valamint sejtregeneráló hatású, segítségével támogatható a daganatos betegek terápiája is. Gyulladáscsökkentő és szövetregeneráló hatása a glikoprotein tartalmának köszönhető, amely elsősorban a fehérvérsejtek működését segíti. Ezek a fehérvérsejtek szükségesek ahhoz, hogy a vírusok és a különféle fertőzések leküzdhetőek legyenek. Antioxidáns jellegét, vagyis, hogy képes megkötni a káros szabad gyököket, a magas flavonoid tartalmának köszönhetjük.

Az Echinacea napjainkban újra figyelmet kapott gyógynövény, amely egy igazán biztonságos és természetes immunerősítő szer. Hatóanyag tartalmának köszönhetően többféle egészséget támogató hatással is rendelkezik, amely tulajdonságait ma már megfelelő étrend-kiegészítők fogyasztásával is élvezhetjük. Az IMMUN4 kapszula fogyasztásával és az összetevők tökéletes harmóniájának köszönhetően könnyedén előzhetjük meg többek között a légúti fertőzéseket és az influenzát is.

Echinacea egészségügyi előnyei

  • kiváló immunerősítő
  • kiemelkedő szerep a kóros állapotok megelőzésében is
  • védelem az asztmatikus, légúti és influenzaszerű megbetegedések ellen
  • allergiás panaszok enyhítése
  • daganatos betegségek gyógyítása
  • antivirális és antibakteriális hatás
  • antioxidáns hatás
  • természetes bőrbarát
  • civilizációs ártalmak ellen

Az Echinacea jótékony hatásaira számos vizsgálat irányult, amelyek mind arra a következtetésre jutottak, hogy a megfázás, a nátha és a légúti fertőzések esetén ez a gyógynövény a gyógyulás idejének lerövidítése mellett magára a fertőzés kialakulásának megakadályozására is hatékonyan bevethető.

BioTech USA Multivitaminfor Men 60db tabletta

-6% BioTech USA Multivitamin for Men 60db tabletta

A kifejezetten férfiak számára kifejlesztett Multivitamin for Men kiegyensúlyozott tápanyagokat biztosít az egészséges étrend kiegészítéseként. 

Ár: 4990 Ft
5290 Ft
Megnézem

BioCo Multi Immuntabletta 60db

-14% BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 2650 Ft
3090 Ft
Megnézem
Újdonság

FFP2 külön csomagoltprofesszionális arcmaszk 20db

-33% FFP2 külön csomagolt professzionális arcmaszk 20db

Az FFP2 minősítésű maszkok nagy hatékonysággal képesek szűrni a ki és be lélegzett levegőt, ezáltal kétirányú védelmet biztosítanak. 

Ár: 5990 Ft
8990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!