Az Astragalus membranaceus jótékony hatásai

Ha a betegségek megelőzéséről beszélünk, fontos a gyógynövényekről is szót ejtenünk. Hiszen talán mondhatjuk, hogy ezekben a folyamatokban a legjelentősebb a gyógynövények szerepe. Az egészség egy kincs, amelyre a nap minden percében vigyáznunk kell. A betegségek kialakulását mindenki szeretné elkerülni, amelynek alapja az immunrendszer megfelelő erősítése és támogatása. A gyógynövények kulcsfontosságú elemek lehetnek ezekben a folyamatokban, hiszen segítségükkel méregteleníthető a szervezet, erősíthetőek és jobb működésre bírhatóak egyes szervek, valamint az általános egészség támogatható.

Immunerősítés gyógynövényekkel!

Az IMMUN4 étrend-kiegészítő megalkotásánál is az egészségmegőrzés fontosságát vették alapul a fejlesztők, amikor a cink mellett további négy nagyszerű gyógynövény hatóanyagot gyúrtak egy kapszulába. Itt is látható, hogy az immunerősítésben, mekkora szerepük van a gyógynövényeknek.

gyogynovenyek-immun4

Az IMMUN4 összetevői között megtalálható az Astragalus is, amelyről a következőkben kicsit részletesebben is olvashatunk.

Astragalus membranaceus

Az Astragalus, vagyis a magyar néven ismert csüdfű gyökér egy a kínai gyógyászatban előszeretettel alkalmazott gyógynövény, amelyet sokan csodanövényként tartanak számon. Gyakran más gyógynövényekkel együtt alkalmazták a tradicionális kínai gyógyászatban. A modern kutatások számos jótékony előnyét bizonyították már ennek a növénynek. Egyik legnépszerűbb és legnagyobb előnye az energiaszint, valamint az immunrendszer támogatásában gyökerezik. Évezredek óta van jelen az immunrendszer hatékony megerősítésében. Képes a szervezetet hatékonyan megvédeni a nagyobb támadások ellen és ezzel párhuzamosan ellenállóbbá is teszik azt az idegen anyagokkal szemben. A káros szabad gyökök elleni védelme pedig magas antioxidáns hatásainak köszönhető.

Az immunrendszerre gyakorolt hatása mellett pedig számos előnnyel rendelkezik még.

  • Védelem a stressz hatásaival szemben Hatékony megoldás azoknak az egyének számára, akik gyakran küzdenek különféle hangulatingadozások okozta kellemetlen tünetekkel. A szorongás és a krónikus stressz rendkívül rossz hatással van a szervezetünkre, így elengedhetetlen ezekre a problémákra alaposan odafigyelnünk.
  • Alváspanaszok ellen Amennyiben gyakran szenved álmatlan éjszakák okozta kellemetlenségek miatt, akkor kiváló segítség lehet az Astragalus, amely nagyszerű segítséget nyújthat a nyugodt alvásban. Ezt az előnyét elsősorban a hormonális egyensúlyra és az anyagcserére kifejtett pozitív hatása okozza.
  • A szív egészségének támogatása Antioxidáns hatásainak köszönhetően az Astragalus nem az immunrendszer működésére van pozitív hatással, de képes támogatni a szív működését az artériákat ért károk csökkentésével.

Az Astragalus membranaceus egy igazán sokoldalú gyógyhatásokkal rendelkező immunerősítő, hiszen igazán hatékonynak bizonyult a vírusfertőzésekkel szemben. Továbbá a szezonális allergia okozta kellemetlen tünetek enyhítésében is hatalmas segítséget jelenthet.

Szájmaszkok kaphatóak!

BioCo Multi Immuntabletta 60db

BioCo Multi Immun tabletta 60db

A BioCo Multi Immun 12 féle vitamin mellett 3 féle értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek magas hatóanyag-mennyiséggel bírnak.

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Újdonság

Ascorvita Immuno Maxbevont tabletta 30db

Ascorvita Immuno Max bevont tabletta 30db

Nyújtott hatóanyagleadású tabletta az immunrendszer normál működéséért.

Ár: 1690 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!